dc.contributor.author |
Диганич, Я. М. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-22T16:04:47Z |
|
dc.date.available |
2021-01-22T16:04:47Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7827 |
|
dc.description |
Диганич Я. М. Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Я.М. Диганич ; наук.кер. М.В. Чорій. – Мукачево : МДУ, 2019. – 79 |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою написання дипломної роботи є теоретичне і практичне дослідження особливостей організації обслуговування харчуванням іноземних туристів, визначення основних видів та форм обслуговування туристів, різновиди послуг, що їм пропонуються, а також визначення переваг та недоліків роботи закладів ресторанного господарства міста Мукачева. Очевидно, що подібного роду знання і досвід допомагають багато в чому покращити діяльність закладів ресторанного господарства міста, регіону та країни в цілому. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
організація обслуговування |
en_US |
dc.subject |
іноземні туристи |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарства |
en_US |
dc.title |
Особливості організації обслуговування іноземних туристів в готельно-ресторанних комплексах |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |