Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюбак, Т. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-22T15:52:10Z | |
dc.date.available | 2021-01-22T15:52:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826 | |
dc.description | Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. | en_US |
dc.description.abstract | Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність закладів | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | регіон | en_US |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |