DSpace Repository

Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюбак, Т. В.
dc.date.accessioned 2021-01-22T15:52:10Z
dc.date.available 2021-01-22T15:52:10Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826
dc.description Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. en_US
dc.description.abstract Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject конкурентоспроможність закладів en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject конкуренція en_US
dc.subject регіон en_US
dc.title Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні en_US
dc.type Thesis en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account