dc.contributor.author |
Дзюбак, Т. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-22T15:52:10Z |
|
dc.date.available |
2021-01-22T15:52:10Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7826 |
|
dc.description |
Дзюбак Т. В. Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / Т.В. Дзюбак ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 66 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Мета написання дипломної роботи є дослідження конкурентності натринку послуг, вивчення конкурентності, її види, та напрямки. Дослідження закладів готельно-ресторанного комплексу, та отримання інформації про надання послуг там. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
конкурентоспроможність закладів |
en_US |
dc.subject |
ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
конкуренція |
en_US |
dc.subject |
регіон |
en_US |
dc.title |
Підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства в регіоні |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |