00 DSpace/Manakin Repository

Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Голіш, М. В.
dc.date.accessioned 2021-01-22T15:40:37Z
dc.date.available 2021-01-22T15:40:37Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7825
dc.description Голіш М. В. Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / М.В. Голіш ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 71 с. en_US
dc.description.abstract Метою роботи є аналіз особливостей формування культури та якості обслуговування у готельно-ресторанних підприємствах, пропозиція моделі їх вдосконалення. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject культура обслуговування en_US
dc.subject якість обслуговування en_US
dc.subject ресторанне господарство en_US
dc.subject споживачі en_US
dc.title Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством en_US
dc.type Thesis en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу