Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Голіш, М. В. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-22T15:40:37Z | |
dc.date.available | 2021-01-22T15:40:37Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7825 | |
dc.description | Голіш М. В. Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / М.В. Голіш ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 71 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою роботи є аналіз особливостей формування культури та якості обслуговування у готельно-ресторанних підприємствах, пропозиція моделі їх вдосконалення. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | культура обслуговування | en_US |
dc.subject | якість обслуговування | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | споживачі | en_US |
dc.title | Культура і якість обслуговування споживачів готельно-ресторанним підприємством | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |