Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Білик, О. Є. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-22T15:32:10Z | |
dc.date.available | 2021-01-22T15:32:10Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824 | |
dc.description | Білик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | управління підприємства | en_US |
dc.subject | конкурентне середовища | en_US |
dc.subject | ринок готельних послуг | en_US |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |