Репозиторий Dspace

Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Білик, О. Є.
dc.date.accessioned 2021-01-22T15:32:10Z
dc.date.available 2021-01-22T15:32:10Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824
dc.description Білик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с. en_US
dc.description.abstract Метою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject готельно-ресторанне господарство en_US
dc.subject управління підприємства en_US
dc.subject конкурентне середовища en_US
dc.subject ринок готельних послуг en_US
dc.title Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства en_US
dc.type Thesis en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись