dc.contributor.author |
Білик, О. Є. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-22T15:32:10Z |
|
dc.date.available |
2021-01-22T15:32:10Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7824 |
|
dc.description |
Білик О.Є. Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / О.Є. Білик ; наук.кер. М.А. Рубіш. – Мукачево : МДУ, 2019. – 76 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою даної дипломної роботи є здійснити аналіз процесу управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства (ГРГ), та визначити основні шляхи його вдосконалення в закладі гостинності. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанне господарство |
en_US |
dc.subject |
управління підприємства |
en_US |
dc.subject |
конкурентне середовища |
en_US |
dc.subject |
ринок готельних послуг |
en_US |
dc.title |
Управління конкурентоспроможністю готельно-ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |