dc.contributor.author |
Барнич, А. С. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-22T15:18:01Z |
|
dc.date.available |
2021-01-22T15:18:01Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7823 |
|
dc.description |
Барнич А. С. Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства [Рукопис] : дипломна робота ОС"Бакалавр" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" / А. С. Барнич ; наук.кер. Д.І. Молнар-Бабіля. – Мукачево : МДУ, 2019. – 64 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою даної дипломної роботи виступає визначення реальних шляхів вдосконалення технології надання основних готельних послуг у готельних господарствах, виявлення мною, негативних і позитивних рис організації роботи служб розміщення, харчування та прибирання на конкретному прикладі. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
готельні послуги |
en_US |
dc.subject |
готельні господарства |
en_US |
dc.subject |
готельний бізнес |
en_US |
dc.subject |
робітники готелю |
en_US |
dc.title |
Вдосконалення технології надання основних послуг готельного підприємства |
en_US |
dc.type |
Thesis |
en_US |