Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Химинець, Ірина Василівна | |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T15:31:28Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T15:31:28Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726 | |
dc.description | Химинець І. В. Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» / І. В. Химинець; наук. кер. О. В. Феєр - Мукачево: МДУ, 2020. - 76 с. | en_US |
dc.description.abstract | Метою магістерського дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка рекомендацій щодо формування системи управління підприємствами ресторанного господарства. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Мукачево | en_US |
dc.subject | управління підприємствами | en_US |
dc.subject | ресторанний бізнес | en_US |
dc.subject | стратегічне управління | en_US |
dc.title | Специфіка управління підприємством ресторанного господарства | en_US |
dc.type | Book | en_US |