dc.contributor.author |
Химинець, Ірина Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-11T15:31:28Z |
|
dc.date.available |
2021-01-11T15:31:28Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7726 |
|
dc.description |
Химинець І. В. Специфіка управління підприємством ресторанного господарства [Рукопис] : магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 073 «Менеджмент» / І. В. Химинець; наук. кер. О. В. Феєр - Мукачево: МДУ, 2020. - 76 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Метою магістерського дослідження є обґрунтування теоретичних положень та розробка рекомендацій щодо формування системи управління підприємствами ресторанного господарства. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
Мукачево |
en_US |
dc.subject |
управління підприємствами |
en_US |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
en_US |
dc.subject |
стратегічне управління |
en_US |
dc.title |
Специфіка управління підприємством ресторанного господарства |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |