Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | |
dc.date.accessioned | 2021-01-11T14:11:03Z | |
dc.date.available | 2021-01-11T14:11:03Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725 | |
dc.description | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | методичні рекомендації | en_US |
dc.subject | навчальна дисципліна | en_US |
dc.subject | устаткування закладів | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне господарства | en_US |
dc.title | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр | en_US |
dc.type | Book | en_US |