00 DSpace/Manakin Repository

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Удворгелі, Л. І.
dc.date.accessioned 2021-01-11T14:11:03Z
dc.date.available 2021-01-11T14:11:03Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725
dc.description Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с. en_US
dc.description.abstract Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject методичні рекомендації en_US
dc.subject навчальна дисципліна en_US
dc.subject устаткування закладів en_US
dc.subject готельно-ресторанне господарства en_US
dc.title Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу