dc.contributor.author |
Удворгелі, Л. І. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-11T14:11:03Z |
|
dc.date.available |
2021-01-11T14:11:03Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7725 |
|
dc.description |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр / укладач Удворгелі Л.І. - Мукачево:МДУ, 2020. - 38 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації містять вступ, програму навчальної дисципліни, загальні методичні вказівки до виконання СРС, критерії оцінювання самостійної роботи студента, перелік питань для самоконтролю, рекомендовану літературу. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
методичні рекомендації |
en_US |
dc.subject |
навчальна дисципліна |
en_US |
dc.subject |
устаткування закладів |
en_US |
dc.subject |
готельно-ресторанне господарства |
en_US |
dc.title |
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа ОС Бакалавр |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |