Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лендєл, Олег Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2017-12-21T09:22:01Z | |
dc.date.available | 2017-12-21T09:22:01Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768 | |
dc.description | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с. | en_US |
dc.description.abstract | Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа". | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | електронна комерція | en_US |
dc.subject | електронні системи | en_US |
dc.title | Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" | en_US |
dc.type | Book | en_US |