dc.contributor.author |
Лендєл, Олег Дмитрович |
|
dc.date.accessioned |
2017-12-21T09:22:01Z |
|
dc.date.available |
2017-12-21T09:22:01Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768 |
|
dc.description |
Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа". |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
електронна комерція |
en_US |
dc.subject |
електронні системи |
en_US |
dc.title |
Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |