DSpace Repository

Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр"

Show simple item record

dc.contributor.author Лендєл, Олег Дмитрович
dc.date.accessioned 2017-12-21T09:22:01Z
dc.date.available 2017-12-21T09:22:01Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/768
dc.description Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" / О.Д. Лендєл - Мукачево: МДУ, 2017 - 36с. en_US
dc.description.abstract Подана програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт спрямовані на закріплення студентами заочної форми навчання теоретичного та практичного матеріалу з даної навчальної дисципліни. Теоретичні завдання охоплюють всі змістові модулі дисципліни, а практичні базуються на ресурсах електронної комерції та використання електронних систем для здійснення ділових операцій. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно ресторанна - справа". en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject електронна комерція en_US
dc.subject електронні системи en_US
dc.title Електронна комерція: програма, завдання та методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" освітньо-професійного ступеня "Бакалавр" en_US
dc.type Book en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account