Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T06:47:40Z | |
dc.date.available | 2020-09-04T06:47:40Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208 | |
dc.description | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | експертиза якості | en_US |
dc.subject | надання послуг | en_US |
dc.subject | методичні вказівки | en_US |
dc.subject | роботи студентів | en_US |
dc.title | Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр | en_US |
dc.type | Book | en_US |