dc.contributor.author |
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
|
dc.date.accessioned |
2020-09-04T06:47:40Z |
|
dc.date.available |
2020-09-04T06:47:40Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/7208 |
|
dc.description |
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: Методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр / укладач Д.І.Молнар-Бабіля.- Мукачево : МДУ, 2020. - 28 с. |
en_US |
dc.description.abstract |
Методичні рекомендації містять вступ завдання, матеріали для забезпечення іорганізації самостійної та індивідуальної роботи студентів рекомендовану літературу. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
експертиза якості |
en_US |
dc.subject |
надання послуг |
en_US |
dc.subject |
методичні вказівки |
en_US |
dc.subject |
роботи студентів |
en_US |
dc.title |
Експертиза якості надання послуг готельного і ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа ОС Магістр |
en_US |
dc.type |
Book |
en_US |