Репозиторий Dspace

Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр»

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Реслер, Марина Василівна
dc.contributor.author Зозуляк, Марта Михайлівна
dc.date.accessioned 2017-12-14T07:55:08Z
dc.date.available 2017-12-14T07:55:08Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/662
dc.description Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» / укладачі М.В. Реслер, М.М. Зозуляк. – Мукачево: МДУ, 2016. – 56с. en_US
dc.description.abstract Методичні вказівки містять короткий опис навчальної дисципліни «Бухгалтерський облік», зміст робочої програми, перелік питань підсумкового контролю, варіанти завдань для виконання самостійної роботи студентами денної форми навчання та написання контрольних робіт студентами заочної форми навчання. Наведено короткі теоретичні відомості до виконання завдань та перелік літературних джерел. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Мукачівський державний університет en_US
dc.subject бухгалтерський облік en_US
dc.title Бухгалтерський облік: методичні вказівки та завдання для виконання самостійної роботи для студентів денної та заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «Готельно – ресторанна справа» освітнього ступеня «Бакалавр» en_US
dc.type Book en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись