Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Молнар, Джосія Імреївна | |
dc.date.accessioned | 2017-12-09T10:47:12Z | |
dc.date.available | 2017-12-09T10:47:12Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/628 | |
dc.description | Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно- ресторанна справа»/ укладач Д.І.Молнар. - Мукачево: МДУ, 2017. - 45с. | en_US |
dc.description.abstract | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | харчова хімія | en_US |
dc.title | Харчова хімія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | en_US |
dc.type | Other | en_US |