Репозиторий Dspace

Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Яцканич, Марина Михайлівна
dc.date.accessioned 2020-02-28T13:03:32Z
dc.date.available 2020-02-28T13:03:32Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4989
dc.description Яцканич М. М. Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу: магістерська дипломна робота ОС «Магістр» напр. підгот. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / М. М. Яцканич; наук. керів. О. О. Королович. - Мукачево: МДУ, 2019. -84с. en_US
dc.description.abstract Мета і завдання дослідження. Метою роботи є поглиблення теоретико-методологічних положень та розробка науково-практичних рекомендацій із удосконалення обліку і внутрішнього контролю у системі управління діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу. Для досягнення мети дослідження визначено такі завдання: - вивчити особливості діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу та їх вплив на побудову системи обліку і внутрішнього контролю; - оцінити сучасний стан теорії й практики визнання та формування результатів діяльності підприємства, що відповідає потребам сучасного менеджменту; - дослідити та розробити стратегію розвитку діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування якісно нової системи управління, що є передумовою для вдосконалення обліку та внутрішнього контролю; - удосконалити систему обліку результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу з метою формування своєчасної, повної та достовірної інформації для потреб управління; - сформувати організаційні засади системи внутрішнього контролю підприємств готельно-ресторанного бізнесу як важливої складової сучасної системи управління; - розробити методику внутрішнього контролю результатів діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу для підвищення контрольних функцій системи менеджменту й своєчасності їх реалізації. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.title Облік і внутрішній контроль в управлінні діяльністю підприємств готельно-ресторанного бізнесу en_US
dc.type Thesis en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись