Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ільтьо, Т. І. | |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T09:16:51Z | |
dc.date.available | 2020-02-20T09:16:51Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829 | |
dc.description | Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232 | en_US |
dc.description.abstract | У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | МДУ | en_US |
dc.subject | продовольча безпека | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | безпечність | en_US |
dc.subject | стандартизація | en_US |
dc.title | Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект | en_US |
dc.type | Article | en_US |