Репозиторий Dspace

Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ільтьо, Т. І.
dc.date.accessioned 2020-02-20T09:16:51Z
dc.date.available 2020-02-20T09:16:51Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829
dc.description Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232 en_US
dc.description.abstract У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher МДУ en_US
dc.subject продовольча безпека en_US
dc.subject якість en_US
dc.subject безпечність en_US
dc.subject стандартизація en_US
dc.title Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект en_US
dc.type Article en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись