dc.contributor.author |
Ільтьо, Т. І. |
|
dc.date.accessioned |
2020-02-20T09:16:51Z |
|
dc.date.available |
2020-02-20T09:16:51Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4829 |
|
dc.description |
Ільтьо Т. І. Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект / Т. І. Ільтьо // Наука майбутнього : збірник наукових праць студентів, аспірантів та молодих вчених / гол. ред. В.В. Гоблик. - Мукачево : РВВ МДУ, 2019. - №Випуск 2(4). - С.226-232 |
en_US |
dc.description.abstract |
У статті розглядається поняття якості та безпеки харчових продуктів. Зроблено огляд державного механізму забезпечення безпеки продуктів харчування у розвинених країнах. Запропоновано основні напрями формування безпеки продовольства в Україні. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.publisher |
МДУ |
en_US |
dc.subject |
продовольча безпека |
en_US |
dc.subject |
якість |
en_US |
dc.subject |
безпечність |
en_US |
dc.subject |
стандартизація |
en_US |
dc.title |
Безпека та якість продовольчих продуктів. Міжнародний аспект |
en_US |
dc.type |
Article |
en_US |