Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | |
dc.contributor.author | Кампов, Надія Семенівна | |
dc.contributor.author | Махлинець, Сергій Степанович | |
dc.contributor.author | Симочко, Г.В. | |
dc.date.accessioned | 2017-11-12T20:44:11Z | |
dc.date.available | 2017-11-12T20:44:11Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310 | |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; організація напоїв і харчування; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-ресторанна справа» та може бути використаний для вивчення деяких питань з таких дисциплін, як «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства». Потреба в підручниках для підготовки фахівців напрямку «Готельно-ресторанна справа» значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде слугувати дане видання. | en_US |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.subject | організація готельного господарства | en_US |
dc.title | Організація готельного господарства | en_US |
dc.type | Book | en_US |