00 DSpace/Manakin Repository

Організація готельного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.contributor.author Кампов, Надія Семенівна
dc.contributor.author Махлинець, Сергій Степанович
dc.contributor.author Симочко, Г.В.
dc.date.accessioned 2017-11-12T20:44:11Z
dc.date.available 2017-11-12T20:44:11Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/310
dc.description.abstract У навчальному посібнику розкрито сутність процесів організації робіт і надання послуг в готельному господарстві. Розкрито такі змістові модулі, як історія розвитку світового готельного господарства, України і Закарпаття; будівництво, архітектура, інтер’єр, типи і класифікація підприємств готельного господарства; організація напоїв і харчування; культура обслуговування готельного господарства; функціональна організація приміщень, організація і технологія обслуговування, надання основних та додаткових послуг; технологія прибирання, організація послуг харчування і напоїв, організація безпеки. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів напрямку підготовки «Готельно-ресторанна справа» та може бути використаний для вивчення деяких питань з таких дисциплін, як «Дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства», «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства». Потреба в підручниках для підготовки фахівців напрямку «Готельно-ресторанна справа» значно відстає від пропозиції. Вирішенням цієї проблеми певною мірою буде слугувати дане видання. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject організація готельного господарства en_US
dc.title Організація готельного господарства en_US
dc.type Book en_US


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу