00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
English
Deutsch
magyar
русский
українська
Головна сторінка DSpace
→
Тези доповідей
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Тези доповідей: Recent submissions
Зараз показуються 21-40 з 6465
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Інноваційні методи розвитку культури мовлення здобувачів вищої освіти
Папєта, Д. О.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Дідик, О.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Прогресивність в освіті як фактор формування громадянського суспільства
Малець, Олександр Омелянович
;
Малець, Н.Б.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Ефективні способи викладання танавчання державної мови в сучасному мультикультурному середовищі
Малець, Олександр Омелянович
;
Малець, Н.Б.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Особливості вивчення лексичних норм української мови здобувачами вищої освіти
Гусак, О.-Е.В.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Специфіка засвоєння стилістичних норм української мови здобувачами вищої освіти
Гольча, А.М.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Місце таргетингу в системі комунікацій підприємств сфери гостинності
Чорій, Мирослава Василівна
;
Гуменюк, Д.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Панкова, О.М
;
Шитікова, Тетяна Володимирівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Практичні аспекти просування ресторанних послуг
Чорій, Мирослава Василівна
;
Мішко, Д.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Екологічні ініціативи у туризмі та сфері гостинності
Удворгелі, Лариса Іванівна
;
Петришин, Н.З.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Клієнтоорієнтованість як ключовий інструмент для завоювання нових та утримання існуючих гостей закладів сфери гостинності
Рубіш, Марина Андріївна
;
Попович, Д.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Застосування технологій молекулярної міксології в роботі сучасних барів
Панкова, О.М.
;
Шитікова, Тетяна Володимирівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Технологічні рішення для індустрії гостинності: виклики та перспективи
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Мартинюк, Я.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Підходи до формування та планування логістичних ланцюгів у сфері гостинності
Касинець, Д.
;
Микуланинець, Світлана Іванівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Чорій, Мирослава Василівна
;
Половка, В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Впровадження концепції "екологічного готелю" в Україні та світі
Удворгелі, Лариса Іванівна
;
Кобулей, К.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Цифровізація як ключова тенденція розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Роглєв, Йосип Йосипович
;
Король, А.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Перспективи розвитку концептуальних готелів України
Роглєв, Йосип Йосипович
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Порівняльна характеристика сучасних матеріалів для виготовлення верхнього одягу для активного відпочинку
Малета, В.П.
;
Бокша, Наталія Іванівна
(
Хмельницький
,
2024
)
Some insights on social and emotional lerning in language classrooms
Raikhel, A. M.
;
Bilak, M. V.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Зараз показуються 21-40 з 6465
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися