Репозиторий Dspace
Недавно добавленные
Войти
English
Deutsch
magyar
русский
українська
Главная
→
Тези доповідей
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Тези доповідей: Недавние поступления
Отображаемые элементы 21-40 из 6465
Предыдущая страница
Следующая страница
Інноваційні методи розвитку культури мовлення здобувачів вищої освіти
Папєта, Д. О.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Модернізація навчального процесу у сфері готельно-ресторанної справи: інновації, технології та практичні навички
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Дідик, О.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Прогресивність в освіті як фактор формування громадянського суспільства
Малець, Олександр Омелянович
;
Малець, Н.Б.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Ефективні способи викладання танавчання державної мови в сучасному мультикультурному середовищі
Малець, Олександр Омелянович
;
Малець, Н.Б.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Особливості вивчення лексичних норм української мови здобувачами вищої освіти
Гусак, О.-Е.В.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Специфіка засвоєння стилістичних норм української мови здобувачами вищої освіти
Гольча, А.М.
;
Попович, Надія Ференцівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Місце таргетингу в системі комунікацій підприємств сфери гостинності
Чорій, Мирослава Василівна
;
Гуменюк, Д.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло
Панкова, О.М
;
Шитікова, Тетяна Володимирівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Практичні аспекти просування ресторанних послуг
Чорій, Мирослава Василівна
;
Мішко, Д.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Екологічні ініціативи у туризмі та сфері гостинності
Удворгелі, Лариса Іванівна
;
Петришин, Н.З.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Клієнтоорієнтованість як ключовий інструмент для завоювання нових та утримання існуючих гостей закладів сфери гостинності
Рубіш, Марина Андріївна
;
Попович, Д.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Застосування технологій молекулярної міксології в роботі сучасних барів
Панкова, О.М.
;
Шитікова, Тетяна Володимирівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Технологічні рішення для індустрії гостинності: виклики та перспективи
Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
;
Мартинюк, Я.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Підходи до формування та планування логістичних ланцюгів у сфері гостинності
Касинець, Д.
;
Микуланинець, Світлана Іванівна
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства
Чорій, Мирослава Василівна
;
Половка, В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Впровадження концепції "екологічного готелю" в Україні та світі
Удворгелі, Лариса Іванівна
;
Кобулей, К.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Цифровізація як ключова тенденція розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Роглєв, Йосип Йосипович
;
Король, А.В.
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Перспективи розвитку концептуальних готелів України
Роглєв, Йосип Йосипович
(
Мукачево: МДУ
,
2025
)
Порівняльна характеристика сучасних матеріалів для виготовлення верхнього одягу для активного відпочинку
Малета, В.П.
;
Бокша, Наталія Іванівна
(
Хмельницький
,
2024
)
Some insights on social and emotional lerning in language classrooms
Raikhel, A. M.
;
Bilak, M. V.
(
Мукачево: МДУ
,
2024
)
Отображаемые элементы 21-40 из 6465
Предыдущая страница
Следующая страница
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этом сообществе
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Это сообщество
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация