Репозиторий Dspace

Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панкова, О.М
dc.contributor.author Шитікова, Тетяна Володимирівна
dc.date.accessioned 2025-04-22T09:31:11Z
dc.date.available 2025-04-22T09:31:11Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645
dc.description Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject сир uk_UA
dc.subject виробництво молочної продукції uk_UA
dc.subject Всеукраїнські конференції uk_UA
dc.subject фенольні речовини uk_UA
dc.subject червоне вино uk_UA
dc.title Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись