dc.contributor.author |
Панкова, О.М |
|
dc.contributor.author |
Шитікова, Тетяна Володимирівна |
|
dc.date.accessioned |
2025-04-22T09:31:11Z |
|
dc.date.available |
2025-04-22T09:31:11Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12645 |
|
dc.description |
Панкова О.М., Шитікова Т.В. Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло / Панкова О.М., Шитікова Т.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 50-52. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
сир |
uk_UA |
dc.subject |
виробництво молочної продукції |
uk_UA |
dc.subject |
Всеукраїнські конференції |
uk_UA |
dc.subject |
фенольні речовини |
uk_UA |
dc.subject |
червоне вино |
uk_UA |
dc.title |
Збагачення козячого сиру фенольними речовинами червоного вина Мерло |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |