00 DSpace/Manakin Repository

Практичні аспекти просування ресторанних послуг

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чорій, Мирослава Василівна
dc.contributor.author Мішко, Д.В.
dc.date.accessioned 2025-04-22T08:03:28Z
dc.date.available 2025-04-22T08:03:28Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
dc.description Чорій М.В., Мішко Д.В. Практичні аспекти просування ресторанних послуг / Чорій М.В., Мішко Д.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 42-44. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject Всеукраїнські конференції uk_UA
dc.subject ресторанні послуги uk_UA
dc.subject просування uk_UA
dc.subject аспекти uk_UA
dc.subject практичні аспекти uk_UA
dc.title Практичні аспекти просування ресторанних послуг uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу