Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | |
dc.contributor.author | Половка, В. | |
dc.date.accessioned | 2025-04-16T10:47:11Z | |
dc.date.available | 2025-04-16T10:47:11Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637 | |
dc.description | Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.subject | ключові фактори | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.title | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |