DSpace Repository

Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Чорій, Мирослава Василівна
dc.contributor.author Половка, В.
dc.date.accessioned 2025-04-16T10:47:11Z
dc.date.available 2025-04-16T10:47:11Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
dc.description Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject управління uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject Всеукраїнські конференції uk_UA
dc.subject ключові фактори uk_UA
dc.subject заклади ресторанного господарства uk_UA
dc.title Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account