dc.contributor.author |
Чорій, Мирослава Василівна |
|
dc.contributor.author |
Половка, В. |
|
dc.date.accessioned |
2025-04-16T10:47:11Z |
|
dc.date.available |
2025-04-16T10:47:11Z |
|
dc.date.issued |
2025 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637 |
|
dc.description |
Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
управління |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
Всеукраїнські конференції |
uk_UA |
dc.subject |
ключові фактори |
uk_UA |
dc.subject |
заклади ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.title |
Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |