Zur Kurzanzeige

dc.contributor.author Udvorheli, L.
dc.contributor.author Удворгелі, Лариса Іванівна
dc.contributor.author Molnar-Babilya, D.
dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.contributor.author Holovko, O.
dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївнa
dc.date.accessioned 2025-04-08T12:26:03Z
dc.date.available 2025-04-08T12:26:03Z
dc.date.issued 2025
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12626
dc.description Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. Sustainable catering concept: ecologization and food safety / Udvorheli L., Molnar-Babilya D., Holovko O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2025. - № 7. - Р. 86-91 uk_UA
dc.description.abstract In the current context of rising environmental challenges (including the depletion of natural resources, environmental pollution, and the increase in food waste) and the global necessity of ensuring food security, the concept of sustainable catering is becoming particularly relevant. The aim of this article is to analyze the main approaches to the ecologicalization and improvement of food security in catering activities by identifying the features and priority directions of sustainable development.У сучасних умовах загострення екологічних викликів, зокрема виснаження природних ресурсів, забруднен- ня довкілля та зростання обсягів харчових відходів, а також глобальної необхідності забезпечення продовольчої безпеки, концепція сталого кейтерингу набуває особливої актуальності. Відтак, метою цієї статті є аналіз основних підходів до екологізації кейтерингової діяльності та підвищення її безпечності шляхом визначення ключових аспектів і пріоритетних напрямів сталого розвитку. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Дніпро uk_UA
dc.subject environmental responsibility uk_UA
dc.subject екологічна відповідальність uk_UA
dc.subject resource utilization uk_UA
dc.subject використання ресурсів uk_UA
dc.subject food safety standards uk_UA
dc.subject стандарти харчової безпеки uk_UA
dc.subject public catering uk_UA
dc.subject громадського харчування uk_UA
dc.subject natural resources uk_UA
dc.subject природні ресурси uk_UA
dc.title Sustainable catering concept: ecologization and food safety uk_UA
dc.type Article uk_UA


Dateien zu dieser Ressource

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

DSpace Suche


Erweiterte Suche

Stöbern

Mein Benutzerkonto