DSpace Repository

Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"

Show simple item record

dc.contributor.author Орбан, Віталій
dc.contributor.author Удворгелі, Лариса Іванівна
dc.date.accessioned 2025-03-10T09:35:28Z
dc.date.available 2025-03-10T09:35:28Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
dc.description Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject кулінарія uk_UA
dc.subject кулинария uk_UA
dc.subject рецепти страв uk_UA
dc.subject кулінарна продукція uk_UA
dc.subject Всеукраїнські конференції uk_UA
dc.title Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account