DSpace Repository

Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг

Show simple item record

dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.contributor.author Марухлинич, Олександр
dc.date.accessioned 2025-03-10T09:26:56Z
dc.date.available 2025-03-10T09:26:56Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
dc.description Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject готельне господарство uk_UA
dc.subject гостиничное хозяйство uk_UA
dc.subject готельна індустрія uk_UA
dc.subject управління фінансовими потоками uk_UA
dc.subject управління фінансами uk_UA
dc.title Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account