Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | |
dc.contributor.author | Химич, Тетяна | |
dc.date.accessioned | 2025-03-10T08:38:51Z | |
dc.date.available | 2025-03-10T08:38:51Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514 | |
dc.description | Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.subject | фактор успіху | uk_UA |
dc.subject | сучасний ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | гнучкість | uk_UA |
dc.title | Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |