dc.contributor.author |
Головко, Ольга Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Химич, Тетяна |
|
dc.date.accessioned |
2025-03-10T08:38:51Z |
|
dc.date.available |
2025-03-10T08:38:51Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514 |
|
dc.description |
Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
Всеукраїнські конференції |
uk_UA |
dc.subject |
фактор успіху |
uk_UA |
dc.subject |
сучасний ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
гнучкість |
uk_UA |
dc.title |
Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |