Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новак, Євгеній Віталійович | |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T07:42:52Z | |
dc.date.available | 2024-12-27T07:42:52Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12158 | |
dc.description | Новак Є. В. Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі / Є. В. Новак // International scientific and practical conference “European congress of scientific achievements” (August 12-14, 2024) Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. - 2024. - С. 131-136 | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті розглянуто завдання розвитку туристичної освіти в європейському освітньому просторі: формування навколишнього мікросередовища, врахування якості кадрового забезпечення туристичної галузі і готельно-ресторанного бізнесу, перепідготовка в системі неформальної освіти, актуалізація просторового підходу до розвитку туризму. Особливий акцент робиться на тому, що сучасна система підготовки та перепідготовки кадрів для туристичної індустрії і готельно-ресторанного бізнесу має бути орієнтована на постійний розвиток, вдосконалення та прагнення до підвищення якості регіональних туристичних продуктів, що в свою чергу залежить від адекватного відображення у програмах необхідних знань та компетенцій щодо забезпечення їх конкурентоспроможності. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | туристична освіта | uk_UA |
dc.subject | європейський освітній простір | uk_UA |
dc.subject | завдання ровитку | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | кадрова політика | uk_UA |
dc.title | Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |