Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бошота, Неля Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-12-23T07:46:25Z | |
dc.date.available | 2024-12-23T07:46:25Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12100 | |
dc.description | Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 48 с | uk_UA |
dc.description.abstract | У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних(семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у готельно-ресторанній та туристичній сферах. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | економіка туризму | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | туризм і рекреація | uk_UA |
dc.title | Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |