dc.contributor.author |
Бошота, Неля Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-23T07:46:25Z |
|
dc.date.available |
2024-12-23T07:46:25Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12100 |
|
dc.description |
Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки
для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого
(бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242
Туризм і рекреація / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 48 с |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у
відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних(семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у готельно-ресторанній та туристичній сферах. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
економіка туризму |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
методичні вказівки |
uk_UA |
dc.subject |
туризм і рекреація |
uk_UA |
dc.title |
Економіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |