DSpace Repository

Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”

Show simple item record

dc.contributor.author Бошота, Неля Василівна
dc.date.accessioned 2024-12-23T07:38:29Z
dc.date.available 2024-12-23T07:38:29Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099
dc.description Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с. uk_UA
dc.description.abstract У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних (семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у туристичній сфері. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher МДУ uk_UA
dc.subject методичні рекомендації uk_UA
dc.subject організація підприємницької діяльності uk_UA
dc.subject музейні справи uk_UA
dc.title Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account