dc.contributor.author |
Бошота, Неля Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-23T07:38:29Z |
|
dc.date.available |
2024-12-23T07:38:29Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099 |
|
dc.description |
Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у
відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних
(семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених
теоретичних та практичних знань у туристичній сфері. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
методичні рекомендації |
uk_UA |
dc.subject |
організація підприємницької діяльності |
uk_UA |
dc.subject |
музейні справи |
uk_UA |
dc.title |
Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |