Короткий опис(реферат):
У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у
відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних
(семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених
теоретичних та практичних знань у туристичній сфері.
Суть розробки, основні результати:
Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с.