00 DSpace/Manakin Repository

Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
dc.contributor.author Чорій, М.В.
dc.contributor.author Вітвіцький, О.М.
dc.date.accessioned 2024-12-06T13:28:43Z
dc.date.available 2024-12-06T13:28:43Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
dc.description Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3. uk_UA
dc.description.abstract Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Київ uk_UA
dc.subject концептуальні підходи uk_UA
dc.subject інноваційний розвиток uk_UA
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject кризові умови uk_UA
dc.title Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу