Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Чорій, М.В. | |
dc.contributor.author | Вітвіцький, О.М. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-06T13:28:43Z | |
dc.date.available | 2024-12-06T13:28:43Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010 | |
dc.description | Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3. | uk_UA |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Київ | uk_UA |
dc.subject | концептуальні підходи | uk_UA |
dc.subject | інноваційний розвиток | uk_UA |
dc.subject | підприємство | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | кризові умови | uk_UA |
dc.title | Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |