dc.contributor.author |
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
|
dc.contributor.author |
Чорій, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Вітвіцький, О.М. |
|
dc.date.accessioned |
2024-12-06T13:28:43Z |
|
dc.date.available |
2024-12-06T13:28:43Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010 |
|
dc.description |
Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М.
Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Київ |
uk_UA |
dc.subject |
концептуальні підходи |
uk_UA |
dc.subject |
інноваційний розвиток |
uk_UA |
dc.subject |
підприємство |
uk_UA |
dc.subject |
туризм |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанний бізнес |
uk_UA |
dc.subject |
кризові умови |
uk_UA |
dc.title |
Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |