Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Феєр, Анастасія Євгенівна | |
dc.contributor.author | Смирнова, І. М. | |
dc.contributor.author | Машіка, Г. В. | |
dc.date.accessioned | 2024-11-20T09:01:53Z | |
dc.date.available | 2024-11-20T09:01:53Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865 | |
dc.description | Феєр А.Є., Смирнова І.М., Машіка Г.В. Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж / А.Є. Феєр, І.М. Смирнова, Г.В. Машіка // Інвестиції: практика та досвід. - 2023.- С.53-59 | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій, пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних послуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що в умовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та ресторанні мережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | ситуативний характер | uk_UA |
dc.subject | економічна криза | uk_UA |
dc.subject | зміни в зовнішньому середовищі | uk_UA |
dc.subject | вимоги ринку | uk_UA |
dc.subject | диверсифікація | uk_UA |
dc.title | Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |