DSpace Repository

Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж

Show simple item record

dc.contributor.author Феєр, Анастасія Євгенівна
dc.contributor.author Смирнова, І. М.
dc.contributor.author Машіка, Г. В.
dc.date.accessioned 2024-11-20T09:01:53Z
dc.date.available 2024-11-20T09:01:53Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865
dc.description Феєр А.Є., Смирнова І.М., Машіка Г.В. Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж / А.Є. Феєр, І.М. Смирнова, Г.В. Машіка // Інвестиції: практика та досвід. - 2023.- С.53-59 uk_UA
dc.description.abstract Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій, пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних послуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що в умовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та ресторанні мережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject ситуативний характер uk_UA
dc.subject економічна криза uk_UA
dc.subject зміни в зовнішньому середовищі uk_UA
dc.subject вимоги ринку uk_UA
dc.subject диверсифікація uk_UA
dc.title Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account