Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Poliakov, I. | |
dc.contributor.author | Поляков, І.В. | |
dc.contributor.author | Kampov, N. | |
dc.contributor.author | Кампов, Надія Семенівна | |
dc.contributor.author | Khymych, T. | |
dc.contributor.author | Химич, Т.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T09:54:34Z | |
dc.date.available | 2024-10-04T09:54:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 | |
dc.description | Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 | uk_UA |
dc.description.abstract | The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Київ | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | changes | uk_UA |
dc.subject | зміни | uk_UA |
dc.subject | operating environment | uk_UA |
dc.subject | середовище функціонування | uk_UA |
dc.subject | fresh seasonal ingredients use | uk_UA |
dc.subject | використання свіжих сезонних продуктів | uk_UA |
dc.subject | creation of unique dishes | uk_UA |
dc.subject | створення унікальних страв | uk_UA |
dc.subject | concept of personalization | uk_UA |
dc.subject | концепція персоналізації | uk_UA |
dc.title | Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |